Zinder Educatie


Het brede cursusaanbod biedt

kinderen

,

jongeren

en

volwassenen

volop keus om in hun vrije tijd meteen actief aan de slag te gaan met

kunst:

,

muziek

,

muziekles

op een

muziekinstrument

,

beeldende kunst

,

dansles

,

schilderles

,

tekenles

,

keramiek

,

theaterles

en

film

. Er zijn

Workshops

, oriënterende

cursussen

en verdiepende cursussen.


Zinder
Zinder is dé plek voor ontmoeting waar kinderen, jongeren en volwassenen uit Tiel en omgeving direct aan de slag kunnen met muziek, beeldende kunst, dans, theater en film.
Prille beginners zetten hun eerste schreden op het podium en ervaren kunstenaars ontwikkelen zich verder onder leiding van gespecialiseerde docenten.
Zinder biedt niet alleen lessen en cursussen, maar organiseert ook projecten, exposities, kunstreizen, voorstellingen, popodia, kunstuitleen en andere activiteiten.

Kunst voor iedereen
Zinder maakt het voor iedereen mogelijk maken te genieten van kunst en cultuur, niet alleen door te kijken en te luisteren, maar vooral ook door het zelf te doen. In Zinder ontmoeten kunstliefhebbers, cursisten, amateurs, professionals en publiek elkaar om samen te genieten kunst in allerlei uitingsvormen.

Waarom kiezen voor Zinder?

  • Bezig zijn met muziek, dans, theater, film of beeldende kunst is niet alleen ontzettend leuk, het houdt ook je hersenen actief
  • De docenten van Zinder zijn professionals. Zij helpen jou je doelen te bereiken, je grenzen te verkennen en creativiteit te ontwikkelen
  • Zinder biedt een inspirerende omgeving waar je met elkaar je passie kunt delen: samen muziek maken, samen dansen, samen werken aan een voorstelling of ideeën uitwisselen in een atelier.
  • Zinder is een actieve organisatie waar voortdurend iets gebeurt: voorstellingen, exposities, concerten, kunstreizen, enz..
  • Zinder heeft alle kunsten onder één dak. Door de ontmoeting tussen verschillende disciplines zijn er bijzondere mogelijkheden: dansen op live-muziek, clips maken van bands, een muzikale expositie
  • Je kunt samenspelen in een orkest, ensemble of band.

Cultuurkeur
Zinder is in het bezit van het certificaat Cultuurkeur.

Vragen & suggesties?
Wij staan u graag te woord en zijn per e-mail te bereiken:
Algemeen - Charlotte Reinders - creinders@cultuurbedrijftiel.nl
Muziek - Alwin de Vries - muziek@cultuurbedrijftiel.nl
Dans & Theater - Inge de Peinder - dans@cultuurbedrijftiel.nl
Beeldende Kunst - Roos Fokkema - beeldend@cultuurbedrijftiel.nl


Delen:
Volgen: Facebook logo twitter logo google+ youtube logo
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel