Zinder Educatie


Het brede cursusaanbod biedt

kinderen

,

jongeren

en

volwassenen

volop keus om in hun vrije tijd meteen actief aan de slag te gaan met

kunst:

,

muziek

,

muziekles

op een

muziekinstrument

,

beeldende kunst

,

dansles

,

schilderles

,

tekenles

,

keramiek

,

theaterles

en

film

. Er zijn

Workshops

, oriënterende

cursussen

en verdiepende cursussen.

ARCHIEF
Dit artikel is verlopen. Kijk op de nieuwspagina voor actuele berichten.
Zaterdag 21 april t/m woensdag 25 april 2018.
Een 5-daagse reis naar Freiburg im Breisgau en Basel.
 
Programma - onder voorbehoud - 

Zaterdag 21 april 2018
08.00 uur Vertrek vanaf voorzijde NS-station  te Tiel.
Reis naar Freiburg im Breisgau, hoofdstad van het Zwarte woud, gelegen nabij de Zwitserse grens. Deze universiteitsstad kent een gezellig stadscentrum. Aankomst aan het einde van de middag. 4 overnachtingen in Hotel Intercity aan de rand van het centrum.

Zondag 22 april 2018
Hele dag om Freiburg im Breisgau te bekijken. Centraal in Freiburg staat de Freiburger Münster, die als een meesterwerk van gotische bouwkunst geldt. Freiburg bezit diverse interessante musea, zoals het Augustijnermuseum met kunst van de Middeleeuwen tot de 19e eeuw, het Archeologisch Museum, met o.a. Keltische vondsten en het Museum für Neue Kunst, waar werken uit de 20e en 21e eeuw te zien zijn van o.a. Otto Dix, Karl Hofer, August Macke en Paula Modersohn-Becker

Maandag 23 april 2018
’s Morgens naar Riehen voor een bezoek aan Fondation  Beyeler. Dit  museum bezit een prachtige collectie moderne kunst van Picasso tot Rothko. In april is er een retrospectief over Georg Baselitz ter gelegenheid van zijn 80ste verjaardag.
’s Middags naar het nabij gelegen Vitra Design Museum in Weil am Rhein, waar toegepaste kunst is ondergebracht  in een prachtig gebouw van Frank Gehry. 

Dinsdag 24 april 2018
Dagexcursie naar Basel. ’s Ochtends bezoek aan het Kunstmuseum, met kunst uit de 15de tot 20ste eeuw, van Hans Holbein tot Picasso. In 2016 is dit museum uitgebreid met een nieuwe vleugel voor tentoonstellingen.
De middag is vrij te besteden.  Bijvoorbeeld een bezoek aan het Museum für Gegenwartskunst of de Kunsthalle met tentoonstellingen van toonaangevende hedendaagse kunstenaars of het Jean Tinguely Museum. De Middeleeuwse Dom en de Tinguely fontein zijn ook zeker het bekijken waard. 

Woensdag 25 april 2018
Terugreis naar Tiel

KOSTEN
De kosten voor deze reis zijn 420,- euro p.p. inclusief:
  • vervoer per luxe touringcar
  • 4 overnachtingen in 2-persoonskamers met douche en toilet op basis van logies en ontbijt in hotel Intercity, Freiburg im Breisgau
  • lezing en informatiepakket

De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt 156,- euro  p.p.
Reis- en annuleringsverzekering, entreegelden, lunch en diner zijn niet inbegrepen

INSCHRIJVING
Inschrijven vóór 15 februari 2018 d.m.v. het aanmeldingsformulier in de bijlage en aanbetaling van de reissom ad 200,- euro p.p. op rekening nr IBAN: NL34 INGB 0003988048  t.n.v. G. v.d. Velden te Zoelen, onder vermelding: kunstreis Freiburg en Basel. De inschrijving vindt plaats in volgorde van aanbetaling. De rest van het bedrag dient u eind februari te betalen.
 
Annuleren is mogelijk tot 15 februari 2018, daarna is de hele reissom verschuldigd. Bij annulering vóór 15 februari 2018 is 3,- euro administratiekosten verschuldigd. Het aanmeldingsformulier kan worden ingeleverd bij Zinder educatie, Rechtbankstraat1 te Tiel (t.a.v. Roos Fokkema) of bij Gerry v.d. Velden.
De reis gaat door bij minimaal 34 personen (maximaal 45 personen). Indien de reis vervalt, krijgt u tijdig bericht en wordt de reissom terugbetaald.

INFORMATIE
Gerry v.d. Velden, tel. 0344-682378, Jeudestr. 29, 4011 GH Zoelen. e-mail: gerryvandervelden@upcmail.com
Roos Fokkema, tel. 0344-636060, Zinder-educatie. e-mail: rfokkema@cultuurbedrijftiel.nl

Indien u 3,- euro overmaakt op rekening nr IBAN: NL34 INGB 0003988048 t.n.v. Gerry v.d. Velden, krijgt u een jaar lang de informatie over excursies en kunstreizen thuisgestuurd.


Bijlage: freiburg_en_bazel_2018.pdf
Delen:
Volgen: Facebook logo twitter logo google+ youtube logo
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel