Zinder Educatie


Het brede cursusaanbod biedt

kinderen

,

jongeren

en

volwassenen

volop keus om in hun vrije tijd meteen actief aan de slag te gaan met

kunst:

,

muziek

,

muziekles

op een

muziekinstrument

,

beeldende kunst

,

dansles

,

schilderles

,

tekenles

,

keramiek

,

theaterles

en

film

. Er zijn

Workshops

, oriënterende

cursussen

en verdiepende cursussen.

ARCHIEF
Dit artikel is verlopen. Kijk op de nieuwspagina voor actuele berichten.
Jong en oud kan in Zinder terecht voor de leukste activiteiten op gebied van muziek, musical, dans, theater, beeldende kunst en MultiMedia. Zo ook in seizoen 2019/2020. Het nieuwe cursusaanbod staat inmiddels online en geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de cursussen en instrumentale lessen die vanaf september 2019 starten. Bekijk hier de online brochure > Klik op de titels voor meer informatie en inschrijven!

Cursussen voor kinderen van 2-12 jaar
Hijs de kinderen in oude kleren en breng ze naar het atelier, waar papier, verf, klei, lijm, hout en andere materialen klaarliggen om de mooiste werken van te maken. Ga naar danslessen als Peuterdans, Klassiek Ballet, Turkse Volksdans en Move voor Jongens waar ze al hun energie kwijt kunnen, of kom naar de Theater Basisklas en Sneltreinproductie waar de kinderen hun creativiteit goed kunnen gebruiken.
Op muziekgebied is er les voor de allerkleinsten en kunnen kinderen vanaf 10 jaar bijvoorbeeld meedoen in het WijkOrkest.

Cursussen voor jongeren 12-18 jaar
Nieuw voor cursisten tussen de 12 en 18 jaar oud zijn onder meer de lessen Stop Motion en Videokunst, waarin zij een eigen videoclip gaan opnemen. Daarnaast komt er een UrbanDanceCrew en een Musicalklas voor jongeren. Jonge muzikanten kunnen terecht bij onder meer de cursussen DJ, Rap en Bandcoaching of leren spelen op een instrument. Voor acteertalent is er – naast de Theater Talentklas en de Theater Productieklas – het nieuwe Theater Filmacteren.

Cursussen voor volwassenen
Ook volwassenen zijn welkom in het kunstatelier, voor cursussen als Tekenen & Schilderen, Pottendraaien of werken met keramiek. Vanaf volgend seizoen biedt het cultuurgebouw op zaterdag een Danstraining en natuurlijk danscursussen in verschillende stijlen. 
Er zijn diverse zangkoren waarbij volwassenen kunnen aansluiten, maar ook bijvoorbeeld bandcoaching voor 55+ (Rockin’ Old School) en een cursus om zangtechnieken te verbeteren (Complete Vocal Technique) of de muziektheorie nog eens bij te spijkeren (Muziektheorie).
Delen:
Volgen: Facebook logo twitter logo google+ youtube logo
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel