Zinder Educatie


Het brede cursusaanbod biedt

kinderen

,

jongeren

en

volwassenen

volop keus om in hun vrije tijd meteen actief aan de slag te gaan met

kunst:

,

muziek

,

muziekles

op een

muziekinstrument

,

beeldende kunst

,

dansles

,

schilderles

,

tekenles

,

keramiek

,

theaterles

en

film

. Er zijn

Workshops

, oriënterende

cursussen

en verdiepende cursussen.In september start het nieuwe cursusseizoen! Kom langs in onze lokalen en doe mee aan een dans-, theater-, beeldende of mediaworkshop. Ontmoet docenten of kom kijken naar een demonstratie. Tijdens de Open Dag kun je met wel 20 instrumenten kennismaken. Ook zijn er allerlei andere feestelijke gratis activiteiten te doen op het plein buiten, zoals circus en meer. Tot dan!

Instrumenten Carrousel
Wil je muziekinstrumenten uitproberen? Doe dan mee aan de Instrumenten Carrousel!
De instrumenten carrousel draait tijdens de Open Dag op zaterdag 5 september van 10.00 tot 11.15 uur. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen meedoen en worden in kleine groepjes (max. 4) rondgeleid door het gebouw. In elk lokaal is een korte demonstratie van een instrument.
Het is i.v.m. de coronamaatregelen niet mogelijk om tijdens de carrousel alles zelf uit te proberen. Voor de instrumenten die je heel graag wilt uitproberen kun je je apart inschrijven door een mail te sturen naar educatie@cultuurbedrijftiel.nl.


Instrumenten uitproberen
Van 11.30 tot 14.00 uur zijn de docenten in hun lokaal aanwezig en kun je jouw favoriete instrument(en) uitproberen. Bij elk lokaal zijn intekenlijsten aanwezig, waarop je een tijdslot kunt reserveren. Wil je heel zeker zijn dat er voor jou plaats is bij jouw favoriete instrument, dan kun je ook van tevoren intekenen door een mail te sturen naar educatie@cultuurbedrijftiel.nl.
Iedereen, ongeacht leeftijd kan zich inschrijven voor het uitproberen van instrumenten. Geef je naam, leeftijd, e-mailadres, telefoonnummer en voorkeur voor instrument door, dan plaatsen wij jouw naam op de intekenlijst. Je kunt ook een voorkeurstijd opgeven. We zullen daar zo mogelijk rekening mee houden.Delen:
Volgen: Facebook logo twitter logo google+ instagram logo
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel