Zinder Educatie


Het brede cursusaanbod biedt

kinderen

,

jongeren

en

volwassenen

volop keus om in hun vrije tijd meteen actief aan de slag te gaan met

kunst:

,

muziek

,

muziekles

op een

muziekinstrument

,

beeldende kunst

,

dansles

,

schilderles

,

tekenles

,

keramiek

,

theaterles

en

film

. Er zijn

Workshops

, oriënterende

cursussen

en verdiepende cursussen.


Hoe kan ik mij inschrijven voor een les of cursus?

Inschrijven kan schriftelijk met behulp van het inschrijfformulier of digitaal via de website. Op de website zoekt u onder cursussen de les of cursus van uw voorkeur op. Hier vindt u informatie over de plaats, tijd en prijs en kunt u zich ook direct inschrijven. Losse inschrijfformulieren zijn aan te vragen bij de balie van Zinder (0344 636060) of te downloaden.

Wanneer kan ik mij het beste inschrijven voor een cursus?

De inschrijving voor cursussen kan het hele jaar door. Veel van onze cursussen en lessen starten na de zomervakantie, maar tussentijds instromen is vaak in overleg mogelijk. Daarnaast heeft Zinder cursussen die eind januari starten.
Vanaf mei staat het nieuwe cursusaanbod voor het volgende seizoen online. Ook de brochure voor het volgende seizoen komt in mei uit.

Kan ik gedurende het seizoen instromen in een cursus?

Tussentijdse plaatsing is in de meeste gevallen mogelijk, uitsluitend in overleg met de docent. Bij tussentijdse plaatsing betaalt u naar rato van het aantal te volgen lessen.

Wanneer krijg ik bericht of ik geplaatst ben?

Direct na uw inschrijving sturen we een bevestiging van ontvangst. Uiterlijk een week voor de start van een cursus hoort u of de cursus van start gaat en of u geplaatst bent. U krijgt dan ook een uitnodiging met tijd, plaats en de naam van de docent. Als de cursus vol zit of niet doorgaat, wordt u op een wachtlijst geplaatst of bieden we u een alternatief aan. Bij annulering van cursussen binnen vier weken voor aanvang van de cursus worden 12 euro administratiekosten in rekening gebracht (dit geldt niet bij instrumentaal/vocaal onderwijs).

Gaan alle cursussen gegarandeerd door?

Nee, helaas kunnen wij niet garanderen dat elke cursus doorgaat. Cursussen gaan alleen door wanneer zich een minimaal aantal deelnemers heeft aangemeld. Dit aantal verschilt per cursus en is te vinden op de website.

Zijn er wachtlijsten voor lessen of cursussen?

Er zijn geen wachtlijsten voor cursussen. Instrumentale leerlingen worden zo spoedig mogelijk geplaatst. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat het lesrooster van de docent zodanig vol is, dat er tijdelijk geen nieuwe leerlingen geplaatst kunnen worden. We nemen dan contact op over de prognose wanneer gestart kan worden.

Hoe lang blijft mijn inschrijving geldig?

Voor een cursus schrijft u zich in voor de duur van het aantal lessen. Wilt u daarna verder met dezelfde cursus, dient u zich opnieuw in te schrijven. U krijgt hiervan tijdig bericht.
Inschrijvingen voor instrumentale lessen gelden tot wederopzegging (behalve voor leskaarten). In mei ontvangt u bericht waarin u wordt verzocht om door te geven als u de lessen wilt beëindigen. Als u door wil gaan wordt uw inschrijving automatisch met een jaar verlengd.

Kan ik tussentijds stoppen met mijn cursus?

Uiteraard is het mogelijk om tussentijds te stoppen met uw cursus. We hanteren daarbij een opzegtermijn van vier weken.
Tussentijdse beëindiging van cursussen moet altijd schriftelijk of per e-mail aan de administratie van Zinder worden doorgegeven.
Bij tussentijdse beëindiging betaalt u naar rato van het aantal gevolgde lessen, inclusief de opzegtermijn.

Delen:
Volgen: Facebook logo twitter logo google+ youtube logo
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel