Zinder Educatie


Het brede cursusaanbod biedt

kinderen

,

jongeren

en

volwassenen

volop keus om in hun vrije tijd meteen actief aan de slag te gaan met

kunst:

,

muziek

,

muziekles

op een

muziekinstrument

,

beeldende kunst

,

dansles

,

schilderles

,

tekenles

,

keramiek

,

theaterles

en

film

. Er zijn

Workshops

, oriënterende

cursussen

en verdiepende cursussen.Bij sommige cursussen is het mogelijk om een leskaart te nemen. Met een leskaart bepaalt u in overleg met de docent hoeveel lessen u volgt en wanneer. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden binnen de cursus wordt een aantal lessen en lesdata afgesproken.
U kunt een leskaart nemen voor 5, 10, 15, etc. lessen. Bij Kunstgeschiedenis kunt u ook een leskaart nemen voor een enkele les. Een leskaart voor lessen op een instrument of zangles is alleen mogelijk voor volwassenen.

Het is niet bij alle cursussen mogelijk om een leskaart te nemen. Hieronder staat een lijst van lessen en cursussen waarbij het wel mogelijk is.
Een leskaart is gebonden aan een cursus. Als u lessen van verschillende cursussen wilt volgen, kunt u meerdere leskaarten nemen (bijvoorbeeld een leskaart voor en dansles en voor een les tekenen en schilderen). Met een leskaart voor kunstgeschiedenis kunt u wel op alle dagen waarop de cursus gegeven wordt terecht.

Algemene voorwaarden leskaart

Aanmelden en tarief voor een leskaart
Als u zich via de website aanmeldt voor een cursus kunt u op het formulier aangeven hoeveel lessen u wilt volgen. De administratie of de docent neemt na de aanmelding contact op voor een lesafspraak. Er zal besproken worden of het door u gewenste aantal lessen mogelijk is. U ontvangt bij de eerste les een kaart waarop gevolgde lessen worden afgetekend.

Het tarief voor de leskaart bij een cursus vindt u bij de informatie over de betreffende cursus. Tarieven voor knipkaarten voor lessen op een instrument of zangles vindt u hier

Cursussen met leskaart

Instrumentaal Dans


Volgen: Facebook logo twitter logo google+ instagram logo
Rechtbankstraat 1
4001 JR Tiel